15.1.2013
Teemana oli diabetes. Teimme ruokaa, joka sopi diabeetikolle ja toisille. Ruokana oli "broilerlasagnettea"-eli broilerivuokaa, kuitusämpylöitä (joissa korvattiin siemenet hiutaleilla) ja rahkaa. Henna piti meille esitelmän diabeteksesta. Ruoka oli hyvää ja myös esitelmä.
Jag gjorde broilerlasagnette och jag var en kokare. Broilerlasagnette var kul, jag gillar det. Henna hållade diabetes presentation och ämnet var diabetes.
Broilerlasagnette
1/2 msk rypsolja200g köttfärs av broiler
1/2 tsk curry
1/2 msk vetemjöl
2 dl vatten
1/2 kyckling buljong
2 1/2 dl mjöl
100g ärt-majs-paprika
1/2 tsk basilika
1/4 tsk krossade svartpeppar
100g Torino Lasagne Piccolo-pasta
Till smörjningen av form: rinnande rypsolja
Till toppen: riven ost
(HUOM ! HALV !)
Broilervuoka
1/2 rkl öljyä200g broileria tai jauhelihaa
1/2 tl currya
1/2 rkl vehnäjauhoja
2 dl vettä
1/2 kanaliemikuutiota
2 1/2 dl maitoa
100g herne-maissi-paprikasekoitusta
1/2 tl basilikaa
1/4 tl rouhittua mustapippuria
100g Torino Lasagne Piccolo-pastaa
Vuoan voiteluun: öljyä
Pinnalle: juustoraastetta
(HUOM ! TÄMÄ OHJE ON
PUOLET ALKUPERÄISES-
TÄ ! )
Juustokastike broilervuokaan
25g margariinia tai voita
2 rkl vehnäjauhoja
6 dl maitoa
½ tl suolaa
½ tl muskottia (ei pakko)
1-2 dl juustoraastetta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti