torstai 23. huhtikuuta 2015

Broilerpasta & Vieras tunneillamme

Tämän päivän tunnit olivat hieman poikkeavia useimmista - koko kaksituntisen ajan perulainen Mariela oli läsnä ja osallistui myös kokkailuun. Tämän kunniaksi alkuruoaksemme teimme perulaista Chevicheä, Marielan asiantuntevalla opastuksella tietenkin. Cheviche on lyhyesti sanottuna raakaa kalaa limemehun, sipulin ja chilin kera. Se on perinteinen perulainen ruoka.
Pääruoaksi teimme broilerpastaa, josta ohje alhaalla, ja jälkiruoaksi nautimme brownieita.
Tänään Mat på Svenska-tuntimme olivat siis mielenkiintoinen sekoitus Suomen, Ruotsin sekä Perun kulttuureita.


Broilerpasta

250g broiler
olja
en halv lök
ca ½ tsk salt
½ burke Valio Crea matgrädde Mustapekka
Också ca 2 dl pasta, vatten och salt



♥ Ira



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti